Blog

Unite2024, Hét netwerk en security event

Met het inspirerende thema “Driven by Innovation, Secure by Design” biedt Unite2024 een unieke kans om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van netwerken en beveiliging te ontdekken. Van 13:00 tot 17:30 uur kun je genieten van boeiende presentaties van diverse sprekers. De speciale gast voor deze editie is niemand minder dan Pieter Cobelens, een gerenommeerd expert op het gebied van cybersecurity. Hij zal een exclusieve keynote verzorgen en staat open voor vragen en discussie.

SOUTHERNHILL UNITE2024
DRIVEN BY INNOVATION SECURE BY DESIGN

In de huidige digitale wereld speelt de combinatie van connectiviteit en beveiliging een essentiële rol voor zakelijk succes. Welkom bij Unite2024, Hét Netwerk & Security Event waar de ICT-oplossingen van SouthernHill en haar partners centraal staan. Tijdens Unite2024 draait alles om het samenbrengen van mensen, ideeën en technologieën om een veilige en efficiënte digitale toekomst te creëren.

Unite2024 brengt toonaangevende experts en visionairs uit de industrie samen om jou te helpen nieuwe zakelijke kansen te ontdekken. Leer van de besten en bouw waardevolle relaties op die je bedrijf verder kunnen helpen. Dit is dé plek om samenwerkingen te smeden die jouw bedrijf sterker en veerkrachtiger maken.

Unite2024 draait niet alleen over het maken van connecties; het gaat ook over het waarborgen van die verbindingen. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale veiligheid en hoe je jouw netwerk kunt beveiligen tegen bedreigingen. Met deep-dives in AI, FWaaS en IDS krijg je de kennis en tools die nodig zijn om je gegevens en systemen optimaal te beschermen.

Het Programma

We heten je vanaf 13:00 uur welkom in het Gaia Event Center. Ben je met de auto? Dan kun je parkeren op de parkeersplaats aan de Brughofweg 25 (poort 3) te Kerkrade.

13:30 — Plenair programma: Opening Unite2024
Jullie gastheer van deze dag is Serge Stijnen. We starten met een korte introductie op het event en het programma van deze dag.

14:00 – 14:30 — Break Out sessies – Deel 1
SecureMe2, Aad van Boven. Is jouw organisatie klaar voor next-level beveiliging tegen cyberdreigingen?
Ruckus CommScope, Jeroen Arends. De kracht van RUCKUS Multigig Switches en Cloudpath voor toegangscontrole

14:40 – 15:10 — Break Out sessies – Deel 2
Scalix, Marcel van Birgelen & Poolnoodle. AI: A scary love story (Version 2.0: Or How I Learned to Stop Worrying and Love our new AI Overlords
Microsoft, Juriaan van Raak & Olivier van Haren. Ontdek de kracht van AI en Microsoft Copilot

15:10 — Pauze
Time for a break! Loop onder het genot van een drankje en hapje rond op de UniteMarket.

15:35 – 16:05 — Break Out sessies – Deel 3
Fortinet, Ruud Everts. Ruud Everts neemt je mee in de wereld van Secure Networking.
Eurofiber, Arlon van der Laan. Stel je voor: een wereld zonder internet. Onmogelijk toch?

16:15 — Plenair programma: Pieter Cobelens
We sluiten het event af met een zeer interessante lezing gegeven door niemand anders dan Pieter Cobelens. Pieter zijn roots zijn terug te vinden in de Nederlandse krijgsmacht. Met onderwerpen als Cyber Crime, Cyber Security, Veiligheid, Crisis Management en Communicatie zit je gegarandeerd op het puntje van je stoel.

17:15 — Plenair programma: Afsluiting
Nog even kort de dag doornemen. Wat hebben we allemaal gehoord en gezien? En wat als je meer informatie over bepaalde onderwerpen wilt ontvangen? Serge Stijnen vertelt je er meer over.

17:30 — Borrel & Bytes tijdens de UniteMarket
Na een enerverende middag vol met interessante sessies is het tijd voor een hapje en een drankje. Onze foodtruck laat je genieten van heerlijke warme gerechten. De UniteMarket is ook nog geopend en biedt voldoende ruimte om te netwerken.

19:30 — Einde event
Om half 8 sluiten we de deuren van Unite2024. We bedanken je alvast voor je komst!

We zien je graag op 10 oktober

Unite2024 vindt plaats op 10 Oktober 2024 in het Gaia Event Center te Kerkrade. Toegang tot het event is geheel gratis, alsmede de borrel & bytes aan het einde van het event. Echter is een registratie vooraf wel verplicht. Wacht niet te lang met inschrijven, het aantal beschikbare kaarten is beperkt.

Aanmelden kan via de Unite2024 website: https://www.unite2024.nl/

27/09/2024

Meer interessante artikelen