WiFi as a Service (WaaS)

Altijd en over online WiFi as a Service staat voor betrouwbare en schaalbare wifi-oplossingen

Een goed functionerend draadloos netwerk is van cruciaal belang voor elke organisatie. Draadloze netwerken bieden gasten en medewerkers gemakkelijke toegang tot het bedrijfsnetwerk en internet, waardoor productiviteit en samenwerking worden bevorderd.
SouthernHill - Trusted in Secure Connectivity

Tegenwoordig is overal WiFi, van restaurants tot ziekenhuizen, van overheidsgebouwen tot industriehallen, waardoor het cruciaal is om gebruikers een optimale ervaring te bieden. SouthernHill staat altijd klaar met de beste WiFi-as-a-Service (WaaS) dienstverlening. Een goed draadloos netwerk is essentieel voor flexibel werken en het ondersteunen van bedrijfsprocessen, vooral gezien de constante groei van het aantal verbonden apparaten. Met WaaS is kwaliteit gegarandeerd, zonder gedoe met individuele access points. Hiermee ben je verzekerd van een hoogwaardig draadloos netwerk, terwijl wij het beheer en onderhoud verzorgen.

Met WiFi as a Service kunnen bedrijven profiteren van een betrouwbare en veilige draadloze verbinding, zonder zich zorgen te hoeven maken over het beheer en onderhoud van het draadloos netwerk. Dit zorgt voor een efficiënte en schaalbare oplossing die meegroeit met de behoeften van jouw organisatie. Kortom, WiFi as a Service is de sleutel tot een succesvolle digitale transformatie.

Jouw netwerk,
jouw regels

Ontdek de voordelen van WaaS-vrijheid

Met WiFi as a Service (WaaS) van SouthernHill ontvang je geen standaard netwerk, maar een op maat gemaakte oplossing die naadloos aansluit op de specifieke behoeften van jouw organisatie. Dit innovatieve concept biedt de kans om te profiteren van een geavanceerd draadloos netwerk zonder de zorgen van beheer en onderhoud. SouthernHill zorgt voor een betrouwbare en veilige draadloze verbinding, waardoor jouw organisatie kan blijven groeien en innoveren. Daarnaast biedt SouthernHill professionele ondersteuning en beheer om ervoor te zorgen dat jouw netwerk altijd optimaal presteert en up-to-date is met de nieuwste technologieën.

Met WiFi as a Service van SouthernHill ben je verzekerd van een toekomstbestendige oplossing die de digitale transformatie van jouw organisatie ondersteunt. Tevens ervaar je de voordelen van een betrouwbaar, flexibel en kosteneffectief netwerk dat meegroeit met jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons jou helpen bij het verbeteren van jouw netwerkinfrastructuur!

Schaalbaar netwerk

Aanzienlijke Kostenbesparing

Razendsnelle Implementatie

Superieure Beveiliging

Groeit mee met de Organisatie

Omarm Nieuwe Technologieën

Verhoogde Gebruikerservaring

Cloudintegratie

24/7 Ondersteuning

we hebben
twee smaken

Waar ga jij voor?

Ga je voor flexibiliteit of maximale ontzorging? Welke keuze je ook maakt, met WiFi as a Service heb je volledige controle over je netwerk tegen een vast bedrag per maand.

Hybrid WaaS

De Hybrid WaaS variant biedt de mogelijkheid om zelf de hardware te kopen. Wij doen vervolgens het beheer, monitoring en maken duidelijke servicelevel afspraken. Jij bent volledig in control en bepaalt zelf de gewenste servicelevels. De Hybride WaaS variant wordt tegen een vast bedrag per maand aangeboden

Native WaaS

Onze Native WaaS variant biedt maximale vorm van ontzorging aan. Hierbij wordt het volledige netwerk als dienst aangeboden. Deze dienst is inclusief hardware, beheer, monitoring, duidelijke servicelevel afspraken en wordt tegen een vast (maandelijks) bedrag geleverd.

Slimmer, sneller & veiliger
Kies voor WiFi as a Service

Met WiFi as a Service (WaaS) kunnen organisaties alle aspecten van een wifi-infrastructuur uitbesteden, van levering tot onderhoud, en optioneel 24/7 ontzorging tegen een vast bedrag per maand.
Steeds meer zorgorganisaties, overheidsinstellingen en bedrijven voor de ‘as a Service’-oplossingen van SouthenHill. Daarmee zijn ze verzekerd van high-end connectivity oplossingen die garant staan voor de beste gebruikerservaring! Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Kwaliteit

Om te garanderen dat het draadloos netwerk optimaal, aan de gestelde eisen voldoet, voeren wij voorafgaand aan de installatie een uitgebreide Site Survey uit. Door middel van deze Site Survey worden verstorende omgevingsvariabelen, zoals interferentiebronnen, in kaart gebracht waarna de benodigde positionering van de Access Points kan worden bepaald.

Hoogwaardige apparatuur

Onze WiFi as a Service oplossingen zijn gebouwd gebruik makende van het Ruckus ZoneFlex WiFi portfolio, hetgeen voorziet in een compleet adaptief Smart WLAN-systeem gecombineerd met ChannelFly en BeamFlex, een gepatenteerde adaptieve antenne technologie.

Schaalbaarheid

Je kunt je netwerk gemakkelijk schalen naargelang groei en evoluerende eisen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het aanschaffen van extra hardware of infrastructuur.

Service Level Agreement (SLA)

Onze professionele SLA garandeert consistente betrouwbare netwerkdiensten, ondersteuning en compensatie bij serviceonderbrekingen.

Pro-actief beheer

Onze WiFi as a Service-oplossing wordt volledig gemanaged geleverd. Naast beheer en onderhoud kan het netwerk tevens realtime 24×7 worden gemonitord door ons NOC waardoor we in staat zijn pro-actief beheer op de omgeving uit te voeren. Op deze wijze ben je altijd verzekerd van een optimaal Wi-Fi netwerk.

Security

De beveiliging van een draadloos netwerk is cruciaal om er optimaal gebruik van te kunnen maken. Op basis van onze WiFi as a Service oplossingen wordt het netwerk volgens de strengste beveiligingseisen ingericht en consequent van updates voorzien. Dit staat garant voor beveiliging op het hoogste niveau.

Wij vertellen graag over onze succesvolle samenwerkingen

SouthernHill Klantverhaal - KOTI

KOTI

KOTI levert industriële borstels op maat, die worden ingezet voor verschillende toepassingen in diverse sectoren. Als trusted advisor beweegt SouthernHill mee in de connectivity en security behoeften van de organisatie. Denk hierbij aan internetverbindingen, WaaS-, NaaS en FWaaS oplossingen. De geleverde diensten zijn kosten efficiënt en bewegen mee in groei van de organisatie.

SouthernHill Klantverhaal - Ivengi

Ivengi

Ivengi ontwikkelt digitale oplossingen zoals websites en software om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Om alle digitale processen optimaal te stroomlijnen en beveiligen levert SouthernHill diverse NaaS- en FWaaS-beheerdiensten. Daarnaast is SouthernHill verantwoordelijk voor de verbindingen tussen verschillende datacenters, een stuk Housing, NaaS in het datacenter en het beheer van de datacenter infrastructuur.

SouthernHill Klantverhaal - GoodLife Foods

Goodlife foods

GoodLife Foods produceert een breed assortiment snacks voor diverse markten, met aandacht voor kwaliteit en innovatie. Voor GoodLife Foods legden we diverse internationale verbindingen. Zo dragen we zorg voor een veilige en stabiele koppeling tussen alle Europese vestigingen. Tevens is voor GoofLife foods een MAN opgezet en zijn diverse FWaaS- en Wifi-oplossingen geïmplementeerd.

SouthernHill Klantverhaal - MTB

MTB Maastricht

MTB richt zich op werkgelegenheid en maatschappelijke betrokkenheid via re-integratieprogramma’s en arbeidsprojecten. Maatwerk is key bij een organisatie als MTB. Alle verbindingen lopen over een private infrastructuur, waarmee zij voldoen aan hoge eisen op het gebied van privacy- en dataprotectie. Naast deze eigen verbindingen zijn ook oplossingen als WaaS, NaaS en FWaaS geïmplementeerd.

SouthernHill Klantverhaal - Brink

Brink

Brink is actief in bouw, infra en vastgoed en levert duurzame oplossingen voor uiteenlopende projecten. SouthernHill heeft voor Brink een MAN opgezet waarmee alle locaties in Nederland met elkaar verbonden zijn. Dit is inclusief hun datacenters. Hierbij is gekozen voor een centrale firewall oplossing in het datacenter. Tevens is een koppeling naar de Cloud opgezet voor optimale flexibiliteit. Op verschillende locaties zijn WaaS en NaaS oplossingen geïmplementeerd.

SouthernHill Klantverhaal - Nooteboom

Nooteboom

Nooteboom Trailers ontwerpt en produceert transportoplossingen voor zwaar en speciaal transport in diverse industrieën. Tussen de verschillende internationale vestigingen is een op IP-VPN gebaseerd bedrijfsnetwerk gebouwd. Alle communicaties zijn hiermee volledig ontsloten van het ‘grote’ world wide web. Hierdoor is het netwerk zeer veilig en optimaal beschermd tegen bijvoorbeeld hackers.

SouthernHill Klantverhaal - WelThuis

WelThuis

WelThuis biedt zorg en ondersteuning aan ouderen in verschillende woonzorglocaties, gericht op welzijn en veiligheid. Connectivity en security zijn belangrijke aspecten voor WelThuis voor het continu kunnen leveren van de beste zorg. Zo zijn diverse WaaS-, NaaS- en FWaaS-oplossingen op de verschillende locaties geïmplementeerd. Maar ook direct-fiber internetverbindingen tussen de verschillende locaties, maken dataoverdracht snel, betrouwbaar en veilig.

GO FULL THROTTLE
MET ONZE CONNECTIVITY SERVICES

In een wereld die voortdurend verandert, is het als organisatie cruciaal om proactief te zijn en snel te kunnen reageren. SouthernHill biedt optimale verbindingen, waardoor jij je kunt concentreren op de kernactiviteiten en altijd klaar bent voor huidige en toekomstige uitdagingen. Met meer dan 10 jaar ervaring en expertise leveren wij maatwerkoplossingen, deskundig advies en ondersteuning voor connectiviteit, beveiliging en IT-projecten.
Network as a Service

Firewall as a Service

Managed Connectivity

Cloud Connect Services

IDS Services

Internet Access (ISP)

Veelgestelde vragen

over WiFi as a Service (WaaS)

Wat gebeurt er als mijn bedrijf groeit en meer wifi-capaciteit nodig heeft?
Met WaaS (WiFi as a Service) kun je eenvoudig opschalen naar meer wifi-capaciteit. De oplossing is flexibel en groeit mee met je bedrijf, zodat je altijd voldoet aan de toenemende vraag zonder grote investeringen.
Welke garanties worden geboden met betrekking tot de prestaties van een WaaS-oplossing?
WaaS-oplossingen bieden SLA’s (Service Level Agreements) die garanties geven voor uptime, betrouwbaarheid en prestaties. Zo weet je zeker dat je altijd beschikt over een snelle en stabiele wifi-verbinding.
Wat is WaaS?
Wifi as a Service (of vaak ook Wireless as a Service genaamd), in het kort WaaS, is een beheerde wifi-oplossing die je netwerkbehoeften dekt via de cloud. Het omvat installatie, beheer, monitoring en onderhoud, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van betrouwbare draadloze connectiviteit.
Hoe snel kan een WaaS-oplossing worden geïmplementeerd in mijn organisatie?
De implementatie van een WaaS-oplossing kan snel en efficiënt worden uitgevoerd, vaak binnen enkele dagen. Dit hangt af van de grootte en complexiteit van je locatie, maar minimale verstoring is gegarandeerd.
Hoe krijg ik overal een goede wifi-dekking?
WaaS-oplossingen gebruiken geavanceerde planning en high-performance apparatuur om een optimale dekking te garanderen. Site surveys en regelmatige monitoring zorgen ervoor dat je overal in je pand een sterke en betrouwbare wifi-verbinding hebt.
Bieden jullie ook Site Survey’s aan?
Ja, wij bieden professionele Site Surveys aan. Dit helpt ons om de optimale plaatsing van wifi-access points te bepalen, zodat je verzekerd bent van de beste dekking en prestaties.
Kan ik mijn bestaande wifi-infrastructuur integreren met een WaaS-oplossing?
Het is in veel gevallen mogelijk om bestaande wifi-infrastructuur te integreren met een WaaS-oplossing. Dit maakt het mogelijk om je huidige investeringen te benutten en tegelijkertijd te profiteren van de voordelen van een beheerde dienst.
Welke mogelijkheden zijn er voor het monitoren en analyseren van het wifi-gebruik binnen een WaaS-oplossing?
Met WaaS (Wifi as a Service) krijg je toegang tot geavanceerde tools voor monitoring en analyse van wifi-gebruik. Dit omvat real-time dashboards, rapportages en inzicht in netwerkprestaties, waardoor je altijd op de hoogte bent van de status van je wifi-netwerk.

nieuws, blogs & artikelen