Wireless as a Service.

SouthernHill / Wireless as a Service

SouthernHill onderscheidt zich in de markt door middel van haar gemanagede connectiviteitsdiensten. Een van de peilers in ons portfolio is het leveren een ‘Wireless as a Service’ (WaaS) oplossing. Door middel van deze WaaS oplossing krijgt u de beschikking over een volledig gemanaged draadloos netwerk, met een optimale dekking, tegen een vast bedrag per maand.

Kwaliteit
Om te garanderen dat het draadloos netwerk optimaal, aan de gestelde eisen voldoet, voeren wij voorafgaand aan de installatie een uitgebreide Site Survey uit. Door middel van deze Site Survey worden verstorende omgevingsvariabelen, zoals interferentiebronnen, in kaart gebracht waarna de benodigde positionering van de Access PointsRuckus products kan worden bepaald. Onze Wireless as a Service oplossingen zijn gebouwd gebruik makende van het Ruckus ZoneFlex WiFi portfolio, hetgeen voorziet in een compleet adaptief Smart WLAN-systeem gecombineerd met ChannelFly en  BeamFlex, een gepatenteerde adaptieve antenne technologie.

Door middel van onze Site Survey, in combinatie met hoogwaardige Ruckus Wireless apparatuur die centraal vanuit onze datacenters wordt gemanaged, bent u gegarandeerd van een flexibel draadloos netwerk met de hoogst mogelijke beschikbaarheid en een optimale user experience.

Pro-actief beheer
Onze “Wireless as a Service” oplossing wordt volledig gemanaged geleverd. Naast beheer en onderhoud kan het netwerk tevens realtime 24×7 worden gemonitoord door ons NOC waardoor we in staat zijn pro-actief beheer op de omgeving uit te voeren. Op deze wijze bent u altijd verzekerd van een optimale Wi-Fi netwerk.

Investering
Een beperkt budget hoeft geen belemmering meer te zijn voor het verkrijgen van een hoogkwalitatief draadloos netwerk. Bij de ‘as a Service’ oplossingen van SouthernHill zijn er slechts beperkte initiële kosten vereist. Ook komt u hiermee niet voor onvoorziene uitgaven te staan omdat het beheer en onderhoud van het netwerk volledig wordt uitgevoerd door SouthernHill. Een bijkomend voordeel is dat u hiermee dermate flexibel bent waardoor u kunt meebewegen met de steeds veranderende functionele behoeften van uw organisatie.

Security
De beveiliging van een draadloos netwerk is cruciaal om er optimaal gebruik van te kunnen maken. Op basis van onze Wireless as a Service oplossingen wordt het netwerk volgens de strengste beveiligingseisen ingericht en consequent van updates voorzien. Dit staat garant voor beveiliging op het hoogste niveau.

Authorised Top Dog Partnertopdogpartner
SouthernHill is Authorized Top Dog Partner van Ruckus Wireless. Dit houdt onder andere in dat SouthernHill alle specialistische kennis in huis heeft om de zakelijke WiFi oplossingen van Ruckus Wireless binnen organisaties te implementeren. Voor klanten is de Top Dog-status dus vooral een extra garantie voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening.

 

Back to Top